Rólunk

nutrifeed-logo-jo

A NUTRIFEED Kft. 2000 óta foglalkozik sertések takarmányozásával hazánkban. INVE Hungary Kft. néven alapította az INVE Group. 2002-ben került magyar tulajdonba, s azóta is az INVE termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Különösen a sertések takarmányozása terén sikerült figyelemreméltó eredményeket felmutatnunk. A pilot_logo_kisebbsor magyarországi adaptálását követően 2013-tól a zoom_logo_felirat_nelkul  termékcsaláddal színesítjük kínálatunkat.

Fő célkitűzésünk, hogy termékeink révén ne csak a takarmányozott állatok egészségi állapotát tartsuk magas szinten, hanem a fogyasztók által megvásárolt végtermék is kiegyensúlyozott, egészséges és biztonságos táplálékot jelentsen az emberek számára.

Az INVE Belgie  által gyártott kiváló minőségű termékek, programok elsősorban az állatok fiatalkori problémáinak megoldásában nyújtanak segítséget. A tömeggyarapodás növekedése, a kiesések számának csökkenése, a fiatal korban megfigyelhető magas takarmányfelvétel a kitartó kutatómunka eredménye. A sokszor egyedülálló termékeinek köszönhetően az INVE termékek mára méltán érdemelték ki partnereinek elismerését szerte a világban.

Az INVE speciális megközelítése révén, mely szerint:

“Bringing Solution-Megoldásokat Nyújtunk”

a NUTRIFEED Kft. kiemelten foglalkozik partnerei egyedi igényeinek és problémáinak feltárásával és vizsgálatával.

a_min_logo_nutrifeed